Utställningsdags!

Det har varit lite dåligt med uppdateringar här på slutet... Det innebär ju inte att vi inte har gjort något, utan att vi helt enkelt inte kommit ihåg att dokumentera det... Det är ju mycket roligare att vara ute i det härliga höstvädret såhär års! :)
Precis som rubriken säger så är det dags för utställning igen! Nu på lördag så är det är ju den årliga som brukar hållas i Sundsvall, Internationella Mittnordenuställningen.
Det känns bara roligt, lite nervöst också såklart. Amadeus har ju avancerat till unghundsklass nu. Det innebär lite större konkurrens än han haft tidigare, men det ska bli skoj att se hur det går i den konkurrensen också! Han blir ju bland dom yngsta i klassen, vilket inte precis brukar vara någon fördel, men om det skulle gå bra så blir vi ju bara ännu stoltare!  ^^, Vi åker dit och ser hur det går!



Vem vet, vi kanske ses där? :)

Kommentarer
Postat av: Jill

Här har du en som är nervös inför lördagen... Alltså jag, Assar är lika cool som vanligt. Får hålla tummarna för en etta. Undrar hur många hundar det är i unghundsklassen...

Ses på lördag!

2008-10-08 @ 10:14:56
URL: http://jillaroo.blogg.se/
Postat av: Tina

Jag å mamma Skorpan (som för den delen skall vara hemma och lata sig på lördag, skorpan alltså) håller förstås tummarna för er! :-)

2008-10-10 @ 18:24:38
URL: http://www.teamartz.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0